szolgáltatásaink

1. Beton, tégla és kőzetvágások kézi vágógépekkel
2. BETON, TÉGLA ÉS KŐZETVÁGÁSOK SÍNES FAL-, ILLETVE FÖDÉMVÁGÓ GÉPEKKEL
3. ALJZAT VÁGÁSOK KEREKES, KÉZI ELŐTOLÁSÚ VAGY ÖNJÁRÓ VÁGÓGÉPEKKEL
4. beton, tégla és kőzetfúrások
5. Gyémánt fúrószerszám felújítás
1. BETON, TÉGLA ÉS KŐZETVÁGÁSOK KÉZI VÁGÓGÉPEKKEL


Elvégezhetők vízszintes, függőleges és ferde síkú felületeken is. Használhatunk robbanómotoros és elektromos gépeket. A vágógép kialakítása miatt a vágási vonallal egyéb épületszerkezetek (falak, gerendák, pillérek, 7 cm-re közelíthetők meg.)

Ajtó, ablak, vagy födémnyílások, csatornavágások vízvezeték, vagy elektromos vezeték lefektetéséhez, térbetonban mintázatok vágása, dekorációs vágás, bontási munkák kiegészítése, elemek levágása, eltávolítása.

20210410_102852
2. BETON, TÉGLA ÉS KŐZETVÁGÁSOK SÍNES FAL, ILLETVE FÖDÉMVÁGÓ GÉPEKKEL


Az ajtó- és ablaknyílások vágásához használt sínes vágógép lehetővé teszi a mélyvágást vízszintes és függőleges felületeken. A sínre szerelt vágógép a beton és téglafalak, mennyezetek, szerkezeti gerendák, oszlopok és süllyesztett vágások előnyös eszköze.

A vágásokat a vágógép egy kiegészítő szerkezetének segítségével az  egyéb épületszerkezetek (falak, gerendák, pillérek) teljesen megközelíthetők
(„nullvágás”).

Ez egy könnyű, távirányítású vágógép, amely csökkenti a kezelő fáradtságát és növeli a termelékenységet. Ideális beltéri használatra, valamint minden olyan területre, ahol a szén-monoxid-kibocsátás aggodalomra ad okot.

Ajtó, ablak, vagy födémnyílások, bontási munkák kiegészítése, elemek levágása, eltávolítása.

3. TÉRBETON VÁGÁSOK KEREKES, KÉZI ELŐTOLÁSÚ VAGY ÖNJÁRÓ VÁGÓGÉPEKKEL


Elvégezhetők vízszintes, vagy enyhe  lejtésű felületeken is. Használhatunk robbanómotoros és elektromos gépeket.

A vágógép kialakítása miatt a vágási vonallal egyéb épületszerkezetek ( falak, gerendák, pillérek) 7 cm-re közelíthetők meg. Dilatációs hézag vágás,  mely megakadályozza a beton tágulásával járó „természetes repedést”,

Dekorációs vágás, ami általában szélesebb vágási hézagot jelent és művészi mintákat tesz lehetővé az ügyfél döntése alapján, födémnyílások vágása, bontási vágás, amivel egy építkezésen nagy betonterület eltávolítását lehet elvégezni, árokásást megelőző térbeton, aszfalt, vagy más kemény anyagok vágása csővezetékek fektetéséhez, hurokvágás egy vezérelt kapu telepítéséhez, amely megfelelő területen reagál a járművek áthaladására.

4. BETON, TÉGLA ÉS KŐZETFÚRÁSOK


A koronafúrási technikákat akkor alkalmazzák, amikor a megrendelők pontos, kör alakú furatokat, meghatározott, pontos helyen igényelnek. Elvégezhető vízszintes, függőleges és ferde síkú felületeken is, akár 3-4 méter mélységben, hosszúságban. Használhatók 6 mm-től 500 mm átmérőig vízvezetékek, elektromos és távközlési nyílások, fűtési és légtechnikai áttörések kialakításához. Ez a fúrási technika viszonylag halk és minimális rezgést produkál a fúrás más típusaihoz képest.

A fúrószerszámokkal az egyéb épületszerkezetek 45 mm-es tengelytávolságra közelíthetők meg ( 90 mm-es, vagy nagyobb átmérőjű szerszámmal közvetlenül falsíkban, vagy sarokban lehet fúrni). Hagyományos ütve fúrás, amit általában kisebb furatok létrehozására használják, mint a koronafúrást,

 Perforációs fúrás lényegében koronafúrás, de más esetekben alkalmazzák. Ez a fúrás, a kb 15-20 %-ban egymásba érő furatokkal használható a betonvágás helyett, ha a szükséges mélység túl mély a vágáshoz

20210410_102217
5. GYÉMÁNT FÚRÓSZERSZÁM FELÚJÍTÁS
 


referenciáink