Rólunk

A BETONSERVICE-t 1989 július 1-én hoztuk létre, és néhány hónap, néhány év alatt egyre több tapasztalattal rendelkező betonvágó és betonfúró szakembert szerveztünk nagyobb létszámú vállalkozássá.

2007-ig a BETONSERVICE szakemberei több száz projektnél nyújtottak betonvágási és fúrási szolgáltatásokat nemcsak Budapest területén, hanem az egész országban. A 2007-es világválság miatt, új fejezett kezdődött a Betonservice történetében. A megváltozott gazdasági környezet hatására a piac letisztult és csak a legnagyobbak tudtak talpon maradni. 

Az elmúlt 32 évben sok mindent tanultunk. Tevékenységünkben egyre többet tapasztaltunk és ezzel bővítettük lehetőségeinket a munkáink kivitelezése során. Tanultunk vállalkozni, tanultuk a vállalkozás működtetését, szervezését és tanultuk kijavítani a kezdetek gyakran elkövetett hibáit. Az elmúlt években rengeteg vállalkozás indult és működik jelenlegi is a betonvágás piacán. Felismerve a piac változásait egy új megjelenéssel, az online világ által támasztott követelményeknek megfelelve újítjuk meg vállalkozásunkat.

 

Most a BETONSERVICE  betonvágói  és betonfúrói arra törekszenek, hogy mindig az élen járjanak a betonvágási és fúrási technológiák terén és a lehetőségeink szerint  csak a legjobb minőségű munkát adják ki kezeik közül. Az a célunk, hogy ismét hatékony betonfúró és vágó cég legyünk, időben és pontosan elvégezzük munkánkat.

Miért minket válasszon?

Minőség

Tapasztalat

Precizitás

gyorsaság

Pontosság

Van egy sokak által ismert és emlegetett, humoros mondás a vállalkozói körökben, mely így hangzik:
"Mi a munkáinkat gyorsan, kitűnő minőségben és olcsón tudjuk végezni. Ön ebből kettőt választhat."

nos, mi törekedni fogunk arra, hogy önök felé mindhárom feltételt képesek legyünk teljesíteni.

gYÉMÁNT AZ ÉPÍTŐIPARBAN

 Az építőiparban szerzett tapasztalatainkkal elismerjük a bizalom fontosságát, különös tekintettel egy új kapcsolatra. Megtiszteltetés számunkra, hogy számos különböző projekten és különböző méretű építkezésen dolgozhatunk, dolgozhattunk.

A BETONSERVICE-nél örömmel vállalunk bármilyen projektet, legyen az akár nagy építkezés, akár kis ház felújítása. Büszkék vagyunk minden szolgáltatásunkra, így biztos lehet benne, hogy a legmagasabb színvonalon teljesítünk a beton vágásában és fúrásában.

Elkötelezettek vagyunk a munka megfelelő elvégzése mellett. Gondoskodunk arról, hogy a munka során biztonságosan működjünk a munkaterület körülményeinek megfelelően. Olyan munkaterületeken, ahol sok ember van a helyszínen igyekszünk olyan  technikákat választani, amelyek kevesebb port és levegőben lévő részecskét eredményeznek. A munka elvégzése után kezeljük a keletkezett hulladékot, hogy az megfelelő módon ártalmatlanításra kerüljön.

Betonvágási és fúrási szolgáltatásainkat az egyre bővülő szolgáltatási területen kínáljuk. Bármelyik napon tudunk betont vágni és fúrni a Duna mindkét oldalán. Csapataink mobilak és ez azt jelenti, hogy bárhol is legyen a munkánk, törekszünk arra, hogy időben a helyszínre érkezzünk.

Ezen kívül minden gépünk megbízható gyártók, megbízható vágó és fúróberendezései és a gyémánt szerszám-forgalmazók közül is a legjobbakkal tartjuk a kapcsolatot.

Ehhez hozzá kell adni azt a tényt, hogy van egy „házon belüli” szerelőnk – aki biztosítja, hogy minden dolgozónk rendelkezzen tudással, tapasztalattal, szerszámokkal és felszereléssel ahhoz, hogy minden alkalommal a legjobb munkát végezze.

VEZETŐINK

20210210_134649

Haffner Tamás

Ügyvezető

marfaiur

Márfai Gábor

Műszaki Vezető

Telefon képek 1013

Juhász Mónika

Gazdasági vezető